Luxe geurkaarsen met betekenis

INTERVIEW – Interview voor De DertigersClub, serie De Inspirerende Dertiger >>>

Anne-Floor (33) is oprichtster van Moments of Light, een lijn van luxe geurkaarsen. Elke kaars staat voor een belangrijk moment om met elkaar te delen of om samen bij stil te staan. Anne-Floors ambitie is dan ook het verbinden van mensen. Aan iedere geurkaars zit, met een gouden elastiekje vastgemaakt, een mooi, lief of stoer gedicht waarin het moment wordt beschreven – van moments of friendship tot moments of fuck it, en alles daar tussenin. De DertigersClub vraagt Anne-Floor naar het bijzondere verhaal achter Moments of Light.

Hoe is het idee voor Moments of Light ontstaan?
Tijdens mijn werk bij diverse mediabedrijven hield ik mij voornamelijk met sales bezig, en niet met content. Maar ik had behoefte om meer inhoudelijk met een product aan de slag te gaan. Op een bruiloft van een goede vriend in Thailand lieten we lampionnen los om de liefde te vieren. Tegelijkertijd stonden samen we stil bij andere belangrijke momenten. Later bleek hier het zaadje geplant voor mijn uiteindelijke product: geurkaarsen voor belangrijke momenten om samen bij stil te staan en te delen.

Lees verder Luxe geurkaarsen met betekenis – Friendship, Gratitude, Fuck it