Van groentje tot Gucci

INTERVIEW – Interview voor De DertigersClub, serie De Inspirerende Dertiger >>>

Als klein meisje wist Judith al dat ze een groot creatief talent bezat. Ze legde de lat hoog voor zichzelf, doorliep de Kunstacademie en werkte bij designer Marcel Wanders tijdens de enorme groei van zijn bedrijf en zijn verovering van het Westerhuis. Daarna vertrok ze naar Italië waar ze het van shotjesgirl in een nachtclub tot coupeuse bij Gucci schopte. Judith zet haar talenten het liefst in om een rol te kunnen spelen voor de maatschappij en de mensen om haar heen.

Performen voor de spiegel

Toen Judith zes jaar was hield ze ervan om dansend voor de spiegel te staan en te performen. Toen al snapte ze dat schoonheid belangrijk is, omdat de kleding die je draagt invloed heeft op hoe je je voelt en gedraagt, en daardoor ook op hoe mensen op jou reageren. Judith’s moeder maakte zelf kleding. “Ik was er toen al mee bezig hoe ik de kleding verder zou kunnen verbeteren”, vertelt Judith. Ze naaide zelf kleding voor haar barbiepoppen en dat moest met de hand, want voor de naaimachine vond haar moeder haar nog te klein.

Lees verder Van groentje tot Gucci – het verhaal van een multitalent