Wat anderen zeggen

Ronald Leusink, Graphit, Krommenie:

Aangezien onze propositie nogal specifiek is, is het altijd lastig met begrijpelijke, pakkende verhalen onze boodschap over de bühne te krijgen. Susan heeft diverse blogs voor ons geschreven. Ik was aangenaam verrast hoe snel zij zonder diepgaande kennis te hebben van onze softwareoplossingen telkens snel in staat was een prettig leesbaar en prikkelend stuk te schrijven. Door de blogs van Susan ben ik overtuigd dat bloggen goed voor ons werkt. We komen in contact met nieuwe klanten en zijn veel beter zichtbaar in onze markt. Ik beveel Susan van harte aan.

Marloes Mohr, Mohr Avocats, Toulouse:

Ik heb contact met Susan opgenomen om de teksten op de website van mijn kantoor wat ‘sprekender’ te maken. In plaats van een standaard kantooruitleg, heeft Susan sprekende en uitnodigende teksten geschreven. Daarnaast communiceert ze heel duidelijk en geeft ze veel goede tips, wat de samenwerking zeer geslaagd maakte.

Cas Karsenberg, Haptokracht, Berg en Dal:

Ik ervaar Susan als betrokken, kundig met een gezonde dosis humor. Ze draait niet om de zaken heen en durft haar mening te delen. Ze komt met creatieve oplossingen en kan net een twist aan je woorden geven waardoor het beter rolt maar toch ook je eigen tekst blijft.

Ellen Julius, Manager PR & Communicatie KNLTB, Amersfoort:

Susan heeft een scherpe blik op teksten, een vlotte pen en is creatief met woorden. Ze kan zich goed inleven in de doelgroep en weet ingewikkelde boodschappen goed te brengen.

Anders Dielessen, Manager Innovatie en Online Strategie KNLTB, Amersfoort:

Met haar scherpe kijk op tekst, vlotte pen, creatieve ideeën en kennis van online en social media, heeft Susan de kwaliteiten om tot recht te komen op iedere (online) communicatieafdeling. Daarnaast bezit Susan een prettige persoonlijkheid en zorgt ze met haar positieve instelling en gevoel voor humor voor een goede sfeer op de werkvloer.